Såld

Tunabackar, Uppsala

Tunagatan 3 A

Slutpris: 3 600 000 kr

Tunagatan 3 A

Renoverad gavelfyra med öppen spis och uthyrningsdel.

I gemytliga kvarter där 50-talscharmen lyser som allra bäst finner ni denna gavellägenhet. Fyra med uthyrningsdel som är renoverad i smakfulla materialval, vacker öppen spis som lyser med sin prakt samt avger skön värme och balkong i bästa, soliga söder.

Här bor ni i en fin och trevlig lägenhet med välplanerade och rymliga rum som samtliga badar i dagsljus från stora fönster i olika väderstreck. Den tilltalande planlösningen kan för dig som önskar disponeras som en 4:a, alternativt kan du enkelt hyra ut ett fullt utrustat rum med egen entré, pentry och badrum med dusch. Stilrent inrett kök med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och rymlig matplats. Inbjudande vardagsrum med öppen spis som bjuder på skön värme kallare årstider och med utgång till balkong i söder. Badrummen är helkaklade; det mindre renoverades år 2013 och det större i samband med stamrenoveringen.

Bo i omtyckta Tunabackar, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tunagatan 3 A, Såld i Tunabackar, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad