Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 23

Slutpris: 3 400 000 kr

Tullgarnsgatan 23

Ljus hörnlägenhet med balkong i vinkel

Nu ges tillfälle att förvärva denna trevliga hörnlägenhet om 3 rum och kök på 90 kvm med mysig och barnvänlig innergård i populära Kungsängen. Huset uppfördes av JM med tilltalande planlösning med stora fönsterpartier som ger bostaden mycket ljus samt en trivsam atmosfär.

Lägenheten är belägen på fjärde våningen av åtta vilken du bekvämt når med hiss från markplan. Garage finns i källaren. Lägenheten rymmer välkomnande hall med skjutdörrsgarderob. Kök med öppen planlösning som erbjuder matplats för stora tillställningar. Intill ligger det luftiga vardagsrummet med utgång till balkong i vinkel med bra solläge. Här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssol. Tack vare hörnläget skänker stora fönster rikligt med ljus till lägenheten.

Bostaden erbjuder även två bra sovrum. Master bedroom har en suite badrum med badkar men även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. För klädförvaring finns stor skjutdörrsgarderob. Även det andra sovrummet har garderob. Från hallen nås det stilrena badrummet med dusch.

Ett källarförråd till bostaden finns att hyra (250 kr/mån) och nås bekvämt genom att ta hissen ner till källarplan.

***Kungsängen/ Industristaden***
Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Vid närbelägna Fyrisån finns årummet med grönområde och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gång/cykelbron som leder över till Stadsparken och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 23, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad