Till salu

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 23

  • price tag icon 5 014 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 450 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 90 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 014 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2011-2012
Tullgarnsgatan 23

Stor trea med inglasad balkong och två badrum!

Välkommen till denna hemtrevliga trea, med en mycket rymlig planlösning, två gedigna sovrum och två badrum med duschmöjligheter! Belägen med ett lugnt läge intill vackra årummet och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum.
Lägenheten är välplanerad och erbjuder ljusa och stora ytor samt praktiska rum och goda förvaringsmöjligheter!
Planlösningen fördelar sig på en inbjudande och rymlig hall med plats för möblemang. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och med utgång till lägenhetens generösa balkong som är inglasad. Köket är fullt utrustat och har generöst med förvaring och arbetsyta. I lägenheten finner du även två stora sovrum varav det ena med förvaring i skjutdörrsgarderob och två badrum varav det ena har badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra dusch. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober och en rymlig klädkammare.

Mycket trivsam förening med barnvänlig innergårdsmiljö med lekplats, sittplatser och grillmöjligheter. I dagsläget är det ingen kö till parkeringsplats i garaget! På gatan utanför huset, riktad mot torget finns även tillståndsparkering med dygnstaxa för boende att nyttja.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och livsmedelsbutik i den direkta närheten. Du är granne med Kungsängens torg, med matservering från foodtrucks under helgerna. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Missa inte detta boende, välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Tullgarnsgatan 23, Till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad