Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 21

Slutpris: 4 200 000 kr

Tullgarnsgatan 21

4:a med tilltalande planlösning, vida fönsterpartier och stor balkong i sydvästligt läge!

Välkomna till en ytterst välplanerad 4:a med tre sovrum fördelade i olika delar av bostaden för bästa komfort, vardagsrum och kök i halvöppen lösning som gynnar både gemensam matlagning och umgänge, tre sovrum, två våtutrymmen med dusch-, bad- tvätt- och torkmöjligheter och hall med god avhängningsyta i platsbyggd garderob. Stor balkong med markis mot innergård i bästa, soliga sydvästläge där man utöver ett större möblemang även får plats med egna planteringar.

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar samt tak och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, väl tilltagna rum, stora våtutrymmen, god klädförvaring i platsbyggd garderob samt i klädkammare, hiss från markplan, bra ljudisolering och lättillgänglig parkering i fastighetens garage.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning och bredband, telefoni samt kabel-tv inkluderat i månadsavgiften. Det finns även gemensam tvättstuga att nyttja, invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd, bastu med relaxavdelning och mycket välvårdad innergård med både grönska och välutrustade lekplatser.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 21, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad