Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 15

Slutpris: 3 800 000 kr

Tullgarnsgatan 15

Här slutar letandet efter ditt drömboende! Unik chans att förvärva en lägenhet som andas rymd och ljus. Lägenheten som ligger högst upp, våning 7 av7 erbjuder en terrass där ni kan sitta och njuta över en fantastisk utsikt över bland annat domkyrkotornen och slottet. Terrassen ligger i sydvästläge med eftermiddags och kvällssol. Mot den lugna innegården finns en balkong i österläge perfekt för den som gillar att sitta i morgonsolen och äta sin frukost. Lägenheten är i föreningen betecknad som en 3:a. Vid behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet till att resa en vägg för ytterligare ett sovrum. Se alternativ planlösning.

Den trevliga planlösningen erbjuder ljus hall med förvaring i klädkammare(walk in closet)rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och mediamöbler, kök med goda arbetsytor och plats för matbord för större sällskap, rymligt sovrum med förvaring i skjutgarderob samt mycket fräscht badrum med dusch och tvätt avdelning. Lägenheten når du bekvämt med hiss, även från garaget i källaren. Nuvarande ägare har under år 2016/2017 utfört målning av tak och väggar i samtliga rum samt bytt taklister. Walk in closet med inredning och hyllor med plats för korgar. Skjutdörr installerad till vardagsrum vilket skapar ett gästrum om man så vill. Glasskydd och insynsskydd installerad på terrass och på balkongen. Under år 2019 är sovrummet tapetserad. I vardagsrummet finns en inköpt skorstenfri spis som ingår i köpet av bostadsrätten.

Brf Morgonglans har man gemensamt elabonnemang i föreningen. Den boende debiteras en preliminär summa varje månad och sen sker avläsning/avräkning en gång per år. Vid flytt görs en extra avläsning. I övrigt så inkluderar man kabel tv (Comhems grundutbud) och bredband (AllTele (100 Mbit) i månadsavgiften.

Området Kungsängen/Industristaden är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen till den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån.

Välkommen hem!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad