Såld

Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 12

Slutpris: 4 175 000 kr

Tullgarnsgatan 12

Ljus 4:a på våning 5 av 6 med inglasad balkong!

Välkommen till en ljus och välplanerad bostad på våning 5 av 6 i fastighet med hiss ifrån markplan. Njut av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en härlig inglasad balkong mot den skyddade innergården. Här bor du i en stabil förening med närhet till det mesta i populära Kungsängen.

Bostadens 97 kvm fördelar sig på rymligt vardagsrum, välutrustat kök med plats för större matbord, tre sovrum i bra storlek och två separata badrum, varav det ena med tvättmaskin/torktumlare och badkar och det andra med dusch. Lägenheten håller fint skick och har kostats på med smakfulla tillval, som ger känslan av "det lilla extra" med bl.a. valnötsparkett, exklusiva kakel, klinker och rostfria vitvaror. Utöver detta har lägenheten mycket bra förvaringsmöjligheter i flertalet stora garderobspartier med skjutdörrar, en klädkammare i lägenheten samt ett förråd i källaren. Garage för 1100kr hittar du i källaren, ingen kö i dagsläget (kontrollerat 2023-04-27). 7 av platserna har laddstationer för elbilar (extra avgift på 200 kr). El till självkostnadspris. Som medlem i föreningen får du ta del av den välplanerade innergården med både grönska och lekplats.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till Centralstationen och centrum med allt vad staden har att erbjuda. Ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplats för båt. Gångbron över Fyrisån leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Ett kvarter bort finner du matkedjan Willys, trevliga restauranger och närhet till Åriktes förskola. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats och grönska.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgarnsgatan 12, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad