Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Tullgårdsgatan 8, 4 tr

Slutpris: 4 795 000 kr

Tullgårdsgatan 8, 4 tr

Ljus och välplanerad 2:a med sjöutsikt, högt upp med balkong i söder!

Välkommen till denna tvåa och möjliga trea med potential. Bra planerad med rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flertalet fönster och med utgång till den mysiga balkongen. Trivsamt kök med matplats vid fönster, vita köksskåp och bra arbetsytor. Bra sovrum med plats för dubbelsäng och med hel garderobsvägg. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov. Barnvänligt med en fin grön gård och med flertalet förskolor samt lekparker i närområdet. Brf Tullstugan 3 är en stor och barnvänlig förening med låg belåning om endast 1645 kr/kvm där bredband med hastighet på 700-1000 Mbit/sek endast kostar 145 kr/mån. På entréplanet finns det både barnvagnsrum och cykelrum. Till bostaden hör det två förråd, ett på entréplan och ett i källaren. Här har du ett hem att länga till. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser och mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen, där även Ringens köpcentrum ligger. Här finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tullgårdsgatan 8, 4 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm Planlösning från Tullgårdsgatan 8, 4 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad