Till salu

Skiljebo, Västerås

Tujagatan 10

Nästa visning
calendar icon måndag 24 juni 16:00 - 16:30
  • price tag icon 3 956 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 956 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tujagatan 10

Tänk bara känslan att flytta in i ett nytt boende, allt ljust och fräscht. Här finns bostaden för dig som söker just detta, bara att flytta in och börja inreda! Fantastiskt fin nyproducerad och välplanerad lägenhet som nu kan bli din nya bostad.

Ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck ger känslan av rymd. Ett fint gavelläge med en väl genomtänkt planlösning på en yta om 54 kvm. Du kliver över tröskeln till hallen som är inredd med en stor skjutdörrsgarderob/förråd. Ett rymligt sovrum med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob längs ena väggen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både matbord och soffhörna. Badrum med klinker, kakel och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Från kök/vardagsrum går du ut till den trevliga balkongen i österläge som du kan förvandla till din egen oas för härliga sommardagar, möblera och förgyll balkongen med växter, ett extra rum du kommer att längta till.

Extra källarförråd finns för uthyrning (separat kölista).

Skiljebo Äng 1 är den första bostadsrättsföreningen som står klar på det redan etablerade närområdet med närhet till matbutiker, gym, pizzeria, skola och goda buss kommunikationer. Bostadsrättsföreningen består av två punkthus med totalt 50 lägenheter. Mysiga promenadstråk i närheten och cykelbana in till Västerås centrum. Området är planerat för många grönytor som ger en levande och trevlig miljö.

Parkeringsplats och carport finns att hyra (separat kölista). För den som har elbil finns carport med laddstolpe. Behöver du bara ha en bil ibland kan du boka en bil i elbilspoolen, bilen har sin egen plats i carporten på området.

TV & bredband, Telia Triple Play med bredbandshastighet 1000/1000 mbits och kanalpaket "Lagom".

Välkommen att boka en privat visning!

Visningar

Välkommen på öppen visning! måndag 24 juni, 16:00 - 16:30
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Tujagatan 10, Till salu i Skiljebo, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad