Såld

Norby, Uppsala

Tryffelvägen 88

Slutpris: 2 150 000 kr

Tryffelvägen 88

Välkomna till en ljus och välplanerad 2,5:a i Trädgårdsstaden i Norby. Lugnt läge i idylliskt område

Välkomna till en ljus och välplanerad 2,5:a i Trädgårdsstaden i Norby. Här kan du njuta i ett lugnt och barnvänligt läge i idylliskt område, omgivet av vacker natur med bl.a. promenadstråk i stadsskogen och Hågadalen samtidigt som du behåller närheten till stadskärnan.

Med ett mycket trevligt läge ligger denna 2,5:a med insynsskyddad mysig uteplats för härliga sommarkvällar med plats för stora sällskap. Här kan du njuta av och plantera tex. blommor i egna odlingar med skogsparti precis intill.
Du välkomnas in i en charmiga hall med avhängningsyta. Intill hallen finner du badrummet med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett gediget kök med mycket förvaring och bra arbetsyta samt plats för större matbord. Sovrum med praktisk garderobsvägg och fönster ut mot baksidan. Bostaden har även ett mindre rum som enkelt kan användas som barnrum, klädkammare, kontor eller gästrum. Vilket ger bostaden funktionen av en liten mini trea. Vidare finns ett väl tilltaget vardagsrum med vackert ljusinsläpp och därifrån nås den ljuvliga uteplatsen som badar i eftermiddags- och kvällssol. På framsidan av bostaden finns ytterligare en trevlig uteplats där du kan njuta av en kopp kaffe i morgonsolen.

Populärt område i Norby med närhet till naturen i Hågadalen, Nåsten och Stadsskogen samtidigt som det är goda kommunikationer med city via buss och cykelvägar. Vid Svamptorget finns bra service i form av ICA-butik, konditori, pizzeria, blomsterbutik mm. Flertalet för- och grundskolor finns i området.

Välkommen på visning!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tryffelvägen 88, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad