Såld

Norby, Uppsala

Tryffelvägen 40

Slutpris: 3 500 000 kr

Tryffelvägen 40

Välkommen till Norby och denna välplanerade 4:a på markplan med två badrum och egen uteplats. Bostadens planlösning fördelas på en hall med plats för ytterkläder och skor genom garderob men även en klädkammare. Två badrum varav ena med tvättmaskin och badkar. Tre bra sovrum, ett renoverat kök från 2015 med granitbänkskiva, stort vardagsrum med utgång till mysig uteplats som vetter mot grönområde och som leder där vidare till Hågadalen.

På Tryffelvägen 40 bor ni lugnt och i ett barnvänligt område med trevlig omgivning av natur och skog precis utanför dörren. Här finns skid- och joggingspår för dig som är aktiv och älskar att vistas i naturen. Närhet till Svamptorget, där finns ICA Supermarket, begeri, blomsteraffär och pizzeria.
Med bekvämt cykelavstånd finns Rosendal med tennishall, padel, gym och flertalet restauranger. Även cykleavstånd ner till City med allt vad staden har att erbjuda. I området finns även flertalet förskololor och skolor.

Anmäl ert intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tryffelvägen 40, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad