Såld

Eknäs, Nacka

Tryffelvägen 1

Slutpris: 9 000 000 kr

Tryffelvägen 1

BO GRANNE MED NATURRESERVAT PÅ ÅTERVÄNDSGATA!

När läget får avgöra!

Läget måste verkligen upplevas på plats, det finns inte många ställen som detta i Nacka!

Bo granne med Tollare Naturreservat och Stockholmsberget! Magiskt fint läge med härlig natur runtom. Här bor man med närhet till Björknäs, Eknäs, Tollare och Lännersta. Helt skyddat utan störande biltrafik. Sista huset på gatan! Härlig frihet med naturen och skogen som omgärdar fastigheten.

Här blir livet enkelt för en barnfamilj i farten! Här är det nära till idrottsaktiviteter, skola, affär och motorvägsbuss till stan. Som boende på Tryffelvägen får man ihop det klassiska vardagspusslet utan problem. Både barn och vuxna får här ett rikt liv vad gäller närhet till fritidsaktiviteter och vardagsbestyr.

Nu är det dags för nästa familj att njuta av ett rymligt hus, i bra skick, med strålande planlösning och ett extremt centralt läge!

Det här huset är perfekt för dig som söker gott om plats och god förvaring. Med utmärkta förvaringslösningar och en carport behöver du inte oroa dig för platsbrist.

Härlig sällskapsyta för familj och vänner i det öppna köket i kombination med det stora vardagsrummet. Här är det enkelt att bjuda in till fest och middagar för många. Extra mysigt och varmt blir det med kaminen från Handöl. Hela sex bra sovrum, två helkaklade badrum, bastu, två allrum och tvättstuga med groventré. Stor altan med sol hela dagen och gott om plats för flera möblemang.

Bra uppfart med flera parkeringsplatser.

Tomten är lagom stor och erbjuder gott om plats för odling, lek och spel. Mer eller mindre ingen insyn och gränsande till skogen och naturreservat. Så skönt att bo centralt, men ändå som på landet.

Läget är riktigt bra, på en lugn gata och naturen som granne. Härligt fågelkvitter är något som ni möts av här. Kocktorpssjön, Bagarsjön och Lännerstasundet ligger på nära avstånd för bad.

Skolorna och förskolorna finns på nära håll, liksom fotbollsplan, hockeyhall och friidrottsarena. Här går barnen tryggt själva till skolan och träningarna utan farlig biltrafik. Allt detta har nuvarande ägare uppskattat enormt mycket.

Björknäs centrum med mataffär, restauranger och annan service finns på gångavstånd. Det gör även populära Centralkonditoriet och Pirlo Pizzeria. Genom skogen promenerar man snabbt till Tollare, där det erbjuds fik, sushi, glass och mat. Välkända restaurangen Old Smokehouse finns på cykelavstånd.

Precis utanför huset ligger Tollare Naturreservat med eljusspår. Magisk natur och fina utsiktsplatser uppe på Stockholmsberget.

Här möts de bästa av två världar; ett trivsamt hus med fantastisk trädgård, granne med skog och vatten, men ändå stan 10-15 minuter bort med bil och ca 30 minuter med elcykel. Busshållplatsen ligger nära och bussarna till stan funkar utmärkt. Direktbussen till Slussen (från Ångbåtsvägen) tar 25 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad