Såld

Trumslagarbacken, Västerås

Trumslagargatan 6

Slutpris: 8 300 000 kr

Trumslagargatan 6

Charmig villa med magisk utsikt över Svartån!

Snart till salu!

Välkommen till din drömvilla på Trumslagarbacken - en oöverträffad pärla i Västerås! Belägen i ett av stadens mest eftertraktade områden, med en magisk utsikt över Svartån och bara ett stenkast från stadens pulserande centrum, är detta en plats där du verkligen kan leva livet fullt ut.

Villan är rymlig och elegant, med sex rum som ger dig gott om utrymme att koppla av och trivas i. De tre sovrummen är väl tilltagna och har gott om naturligt ljus som strömmar in från de stora fönstren. Men om du behöver mer utrymme finns möjlighet till fyra sovrum.

Köket är en kulinarisk dröm, med en påkostad design från Claessonkök som ger dig all den funktionalitet och elegans du behöver för att skapa fantastiska måltider och underbara minnen med familj och vänner. Med direkt tillgång till det fina matrummet med kakelugn och utsikt över Svartån.

Källarplanet bjuder bland annat på en vedeldad bastu och ett fint allrum för avkoppling.

Men det är inte bara insidan av villan som är en dröm - utsidan är minst lika imponerande. Trädgården är en grönskande oas av lugn och ro, med fantastiska växter och blommor som ger dig en känsla av harmoni och balans. Magiska uteplatser, perfekta platser för att koppla av och njuta av det goda livet.

Sammanfattningsvis är detta en villa som har allt - plats, carport, utrymme, elegans och en fantastisk utsikt. Missa inte chansen att bli ägare till denna oöverträffade pärla på Trumslagarbacken!

Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Trumslagargatan 6, Såld i Trumslagarbacken, Västerås Planlösning från Trumslagargatan 6, Såld i Trumslagarbacken, Västerås Planlösning från Trumslagargatan 6, Såld i Trumslagarbacken, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad