Såld

Jarlaberg, Nacka

Trillans Väg 36, 3tr

Slutpris: 3 675 000 kr

Trillans Väg 36, 3tr

Den ultimata fyran med inglasad balkong!

Njut av livet med närhet till allt! 1,2 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! I Nacka Strand finns ytterligare restauranger, Sveriges bästa hamburgare, padelbanor, minigolf, flertalet populära skolor och mycket mer. 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken!

Här på Trillans väg finns den perfekta bostaden med plats för hela familjen! Stort kök med många skåp, bra arbetsytor, full maskinell utrustning och matplats för många. Stor inglasad balkong med gott om plats för möblemang och odlingar. Sol nästan hela dagen! Vardagsrummet är stort och ljust, liksom de fina sovrummen. Här finns gott om utrymme för familjen eller för den som behöver extra arbetsyta. Lägg därtill ett rejält förråd.

Detta är en väl tilltagen fyrarummare där alla utrymmen är i bra storlek, här känns det alltid ljust och luftigt. Planlösningen är både praktisk och luftig. Stor yta som ger fina möjligheter till umgänge och fest! Balkongen är något alldeles extra och ger verkligen möjlighet till mysigt häng ute. Njut av lugnet och solen!

Trillans väg i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana!

Kommande försäljning inom kort, anmäl intresse redan nu!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad