Såld

Jarlaberg, Nacka

Trillans Väg 36, 1tr

Slutpris: 2 700 000 kr

Trillans Väg 36, 1tr

Bo granne med shopping, hav och skog!

- 1 km till båtbryggan i Nacka Strand
- 1,2 km till Nacka Forum
- Ca 7 km till Slussen
- Granne med Nyckelviken
- Bostad i gott skick
. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Inglasad balkong

Njut av livet med närhet till allt! 1 km promenad från båtbryggan i Nacka Strand och Restaurang J! 1,2 km till Nacka Forum! Cirka 7 km till Slussen! Samtidigt granne med naturreservatet Nyckelviken!

Varmt välkommen till Trillans väg 36 och denna perfekt planerade tvåa med fint ljusinsläpp från många fönster. Här bor du med lite insyn i ett härligt läge. Med sina väldisponerade 63 kvadratmeter erbjuder bostaden goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni kan njuta av att bo länge. Lägenheten är i gott skick och har allt du kan önska dig i ett av Nackas mest eftertraktade områden. Alla rum är i bra storlek, här känns det alltid ljust och luftigt. Bra ytor som ger fina möjligheter till umgänge och fest! Balkongen är något alldeles extra och ger verkligen möjlighet till mysigt häng ute. Balkongen är inglasad o har isolering i ytterväggar o golv samt infravärme, vilket gör att du kan njuta av den långt in på hösten och tidig vår.

Trivsamt kök öppet mot vardagsrum med plats för familj och vänner. Köket är stilrent och utrustat med köksö, inbyggd ugn, spishäll, diskmaskin, kyl, frys och fläkt. Här finns plats för ett rejält matbord med utsikt över grönskan. Det rymliga sovrummet har trevligt ljusinsläpp och rymmer en dubbelsäng. Praktisk lösning med walk-in-closet med många garderober. Bostaden har även bra förvaring bakom skjutdörrar i vardagsrummet. Snyggt renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin.

Brf Uttern är en populär och väl underhållen förening som inkluderar kabel-TV och internet (fiber) i månadsavgiften. Innergården är lugn och fin med flera fruktträd som passar bra för mellanmål till barnen, grillplats och en stor tvättstuga. Gästlägenhet, bastu och gemensamhetslokal finns också.

Trillans väg i Jarlaberg har ett unikt läge! Mer eller mindre granne med Stockholm City och ett naturreservat. Inom några år access även till tunnelbana!

I närliggande Nacka Strand finns bland annat gym, padelbanor, minigolf, italiensk deli, blombutik, flertalet restauranger och Sveriges bästa hamburgare! Pendelbåden i Nacka Strand är ett smidigt sätt att åka in still stan eller skärgården.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Trillans Väg 36, 1tr, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad