Såld

Gåvsta, Uppsala

Trevlingevägen 41

Slutpris: 4 250 000 kr

Trevlingevägen 41

Välkommen till denna bra planerade och välskötta Fiskarheden villa i barnvänliga Gåvsta. Möjlighet att nu förvärva denna välskötta villa med pool, gästhus samt stort garage!
Den smarta planlösningen erbjuder sociala och öppna ytor. Ett trevligt kök från Ballingslöv med stor matplats, luftigt vardagsrum med ryggåstak. Vidare finns fyra sovrum samt två badrum. Från köket nås den praktiska tvättstugan med grovingång.

Från vardagsrummet når ni uteplatsen med stor pool med trädäck runt om, perfekt för varma sommardagar att kunna svalka sig i. Den plana tomten omges av planteringar samt stenläggning som ramar in tomten på ett snyggt sätt . På tomten finns även en isolerad gäststuga och ett poolhus. Husets baksida vetter mot ett skyddat skogsområde, vilket skapar en mer privat känsla.

På den plattbelagda uppfarten står ett stort garage med förråd. På uppfarten finns plats för ytterligare bilar.

***Gåvsta***
I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola Åk F-9, pizzeria och vårdcentral. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation viabland annat Gränbystaden med avgång var 30:e minut under vardagar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Trevlingevägen 41, Såld i Gåvsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad