Såld

Vasastan, Stockholm

Tre Liljor 5B

Slutpris: 6 500 000 kr

Tre Liljor 5B

Fantastisk 20-talslägenhet mot lugn innergård med balkong i lummigt läge.

Här presenteras en fantastisk bostad belägen på lugna och pittoreska Tre Liljor. På andra våningen i en vacker fastighet ligger denna rymliga och sociala lägenhet. I ett fantastiskt läge med närhet till allt du önskar inom kort promenadavstånd.

- Generös takhöjd om ca 2,75 m
- Renoverad bostad
- 20-talscharm
- Bevarade originaldetaljer
- I bästa läge på lugn gata
- Bra kommunikationer
- Rikt restaurang- och serviceutbud

Bostaden erbjuder stora och rymliga rum med fina detaljer från klassiskt 20-tal såsom generös takhöjd, spröjsade fönster och vackra plankgolv. Bostaden är i genomgående bra skick med renoverat och välplanerat kök med plats för större grupp samt ett fönsterparti mot lugn innergård. Ett stort och välplanerat vardagsrum i insynsskyddat läge. Ett stort sovrum som rymmer dubbelsäng samt exemplarisk förvaring. Ett renoverat badrum med golvvärme och platsbyggda hyllor för god förvaring.

Som en del av Brf Hugin 23 bor du i ett vackert hus som uppfördes 1926. Huset ligger i ett lugnt läge längst Norrtullsgatan och nås även från Dannemoragatan. I föreningen finns 50 st bostäder samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2007 och är en äkta förening som äger marken.

Lägenhetens centrala läge med promenadavstånd till Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Humlegården, Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat krogar såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet.

- En personlig favorit i området är den korta promenaden till klassiska Tennstopet för att avnjuta en härlig middag i goda vänners lag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Liljor 5B, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close