Såld

Vasastan, Stockholm

Tre liljor 5B

Slutpris: 6 350 000 kr

Tre liljor 5B

Stilren 20-talslägenhet i toppskick med balkong mot lugn innergård

Här presenteras en bostad belägen på lugna och mysiga 20-talsidyllen Tre Liljor som är en rogivande oas mitt i Vasastan. I en vacker fastighet finner du denna bostad som är i genomgående toppskick med vackra och tidstypiska detaljer med en balkong mot grönska och en lugn innergård.

- Generös takhöjd om ca 2,75 m
-Topprenoverat badrum från 2022.
- Bevarade originaldetaljer
- I bästa läge på lugn gata
- Förening med låg belåning
- Bra kommunikationer
- Rikt restaurang- och serviceutbud

Bostaden erbjuder genomgående stilren design, vackra färgsättningar och goda förvaringsmöjligheter i kombination med vackra detaljer från klassiskt 20-tal såsom generös takhöjd, spröjsade fönster och vackra trägolv. Bostaden är i toppskick med ett platsbyggt kök med vacker marmorskiva, nyrenoverat badrum från 2022 och genomgående fina ytskick.

Som en del av Brf Hugin 23 bor du i ett vackert hus som uppfördes 1926. Huset ligger i ett lugnt läge längst Norrtullsgatan och nås även från Dannemoragatan. I föreningen finns 40 bostäder samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2007 och är en äkta förening som äger marken.

Lägenhetens centrala läge med promenadavstånd till Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och Vanadislunden. I området finns även ett rikt restaurangutbud.

- En personlig favorit i området är den korta promenaden till klassiska Tennstopet för att avnjuta en härlig middag i goda vänners lag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre liljor 5B, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad