Såld

Vasastan, Stockholm

Tre liljor 2A

Slutpris: 7 600 000 kr

Tre liljor 2A

Välplanerad och charmig 3:a med balkong, belägen på bra adress i Vasastan!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a på 76 kvm med härlig balkong belägen på central, men ändå lugn, adress i populära Vasastan!

Tidstypiska detaljer såsom stuckaturer, takrosetter och genomgående ljust trägolv ger lägenheten en enhetlig och charmig känsla
Du möts här av en ljus och rymlig hall som tar dig vidare till lägenhetens samtliga rum. Kök och vardagsrum ligger i social öppen planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas väl utan att för den del kompromissa med ytan
Vidare disponerar lägenheten ett väl tilltaget Master bedroom med rymlig Walk in closet och utgång till balkongen, ett mindre men fortfarande rymligt sovrum samt ett badrum i mycket fint skick! Tvättmaskin finns i klädkammaren i Master Bedroom.

Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan, mellan Norrtull och Odenplan. Känn stadspulsen med ett mångfald butiker, caféer och restauranger såsom STHLM Brunch Club, Austin Food Works, Lilla Ego och Yuc. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken eller Hagaparken. Vill du bo i kärnan av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre liljor 2A, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad