Såld

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 43

Slutpris: 9 120 000 kr

Tre Kronors väg 43

Spektakulär lägenhet med stora fina fönster, takterrass om 58 kvm och balkong i väst med sjöglimt

Spektakulär lägenhet med stora fina fönsterpartier, takterrass och balkong i väst med sjöglimt.

- Industricharm med högt i tak och exklusiv känsla genomgående
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fönster från golv till tak
- Exklusiva materialval
- Sällan till salu
- Närheten till hav/natur och till city.
- 10 minuter med buss till Slussen
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, tre mysiga sovrum, ett stort lyxigt badrum och en gäst-wc. Den öppna ytan med kök och vardagsrum är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang. Fönsterpartierna i vardagsrummet är från golv till tak vilket släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla. Från kök har du utgång till balkongen i väst och från vardagsrum och master sovrum utgång till den fantastiska takterrassen på 58 kvm.

Stort och exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet med en lyxig hotellkänsla är utrustat med både badkar och dusch, samt handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Specialritat kök med i mörkgrå kulör och bänkskivor i marmor. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn.

Kontakta mäklaren för mer information.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad