Såld

Kvarnholmen, Nacka

Tre Kronors väg 31

Slutpris: 7 275 000 kr

Tre Kronors väg 31

ACCEPTERAT PRIS 7 300 000
Industricharm med högt i tak, stor balkong om 10 kvm, fullt utrustat badrum med både badkar och dusch samt en gästtoalett!

- Stor balkong, ca om 10 kvm med sjöutsikt
- Exklusiva materialval (Oscar Properties)
- Industrikänsla med högt i tak
- Fönster från golv till tak
- Öppen planlösning
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Gästtoalett
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Bra skolor i området
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, mysiga sovrum. Det genomgående enstavigta vitpigmenterade trägolvet sträcker sig över hela lägenheten. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stor öppen yta med utrymme för matbord, soffgrupp och tv-möblemang. Fönsterpartierna i vardagsrummet är från golv till tak vilket släpper in ljus över varje kvadratmeter och skapar en ljus och luftig känsla. Här har man utgång till den stora balkongen med kvällssol och utsikt mot vattnet.

Stort och exklusivt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, både dusch och badkar, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden erbjuder även en gästtoalett. Specialritat kök med i mörkgrå kulör och bänkskivor i marmor. Utrustning i kök och badrum etiketteras av välkända varumärken snyggt inbyggt och integrerat för en stilren helhetssyn.

Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken och Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Idag finns här en COOP, Delselius bageri, Don Felice, Crispy pizza, apotek, STC gym m.m. - Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Besök gärna www.kvarnholmen.com för mer information.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tre Kronors väg 31, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad