Till salu

Gunsta, Uppsala

Trångbovägen

  • Tomt
2 500 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 973 m2
Trångbovägen

Välkommen till Trångbovägen 29 och 31 i natursköna Gunsta! I detta expansiva område utanför Uppsala erbjuds nu två trevligt belägna tomter med promenadavstånd från den lite tätare bebyggelsen. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör utan här ges du frihet att själv välja ditt egna drömhus inom ramen för den detaljplan som finns. Pris per tomt 2 500 000 kr eller enligt ök.
Förslag från VårgårdaHus finns och de har tagit fram förslag och kalkyler som finns att ta del av under dokument.

I Gunsta bor du med naturen inpå husknuten med gott om fina stövområden, museijärnvägen Lennakatten som trafikerar sträckan Uppsala–Bärby–Marielund–Länna–Almunge–och vid slutstationen, Faringe station har du det populära klädesvaruhuset Thuns. Längs med tåg sträckan ges även möjlighet att kliva av för lite bad. I Gunsta finns även Funbo handelsträdgård dit många Uppsalabor tar sig för sina inköp av växter till sina trädgårdar. I närområdet finns även trevliga Fjällnora som har ett rikt utbud på diverse fritidsaktiviteter- allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum i Gunsta med diverse service, förskolor samt grundskola med idrottshall i trevlig samklang med att den naturnära karaktären ska bevaras. Besök gärna länken för information om vad som planeras i närområdet https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

Utmärkt pendlarläge med endast ca 15 minuter till centrala Uppsala samt smidig på- och avfart på E4:an. Föredrar du att åka kollektivt går bussen både mot Uppsala och Almunge. För dig som föredrar att cykla finns cykelväg in till Uppsala.

Observera att fastighetsmäklaren förmedlar endast tomterna. Köparen väljer sedan själv att teckna separat entreprenadavtal med valfri husleverantör.

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad