Såld

Centrum, Uppsala

Trädgårdsgatan 7 A

Slutpris: 6 500 000 kr

Trädgårdsgatan 7 A

Fantastisk lägenhet i toppskick och med en stor, skyddad uteplats - mitt i stan!

Kommande försäljning med planerade visningar under hösten 2023 / våren 2024. Kontakta mäklaren för mer information!

En mycket speciell bostad som verkligen erbjuder det bästa av två världar: ett lugnt läge med mycket stor och skyddad uteplats men ändå belägen mitt i stan med närhet till allt! Det som verkligen gör den här bostaden unik är dess stora uteplats med altan, som dessutom ger direkt åtkomst till föreningens gemensamma gräsyta!

Den här bostaden erbjuder köparen ett genomgående smakfullt koncept där materialvalen tydligt följer en röd tråd! Den smarta planlösningen ger ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om utrymme för såväl många middagsgäster som familjen i tv-soffan! Köket är snyggt renoverat med gott om förvaring och moderna vitvaror. Bostaden har tre sovrum, perfekt för en barnfamilj eller för den som behöver ett hemmakontor. Stort badrum med badkar och en separat, mycket praktisk tvättstuga! Bra förvaring i en stor walk-in closet samt i lägenhetens förråd, som ligger alldeles utanför bostaden!

Bostadsrättsföreningen Slottsträdgården ligger, precis som det låter, i direkt anslutning till slottet och man kan njuta av dess prakt från många av dess bostäder men även från föreningens gemensamma trädgård som ligger inbäddad och skyddad bland husen i bästa solläge med omgivande rabatter som byter färg och skepnad med årstiderna. Detta är en bostadsrättsförening med god ekonomi, låg belåning per kvadratmeter och låga månadsavgifter där det mesta är inkluderat. Det är inga större renoveringar på gång, det finns garage som nås enkelt från bostaden via hiss, det finns invändiga cykelförråd, övernattningsrum att nyttja och framför allt; ni bor alldeles invid slottet och domkyrkan, omgiven av Fyrisån, charmiga kvarter med anrika byggnader och ett stenkast från Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda samt Botaniska trädgården, Engelska parken och Stadsparken med rofyllda promenadstråk.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Trädgårdsgatan 7 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad