Till salu

Gränby, Uppsala

Tövädersgatan 1B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 15:00 - 15:30
  • price tag icon 2 810 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 810 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Tövädersgatan 1B

Yteffektiv etta med stor balkong & närhet till centrum/Gränby köpcentrum!

Välkommen till denna yteffektiva etta med stor balkong och hiss ifrån markplan. Här bor du med närhet till stadens puls och Gränby köpcentrums stora utbud av affärer och restauranger. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både säng, soffa och köksbord, stor solig balkong mot lugn gata samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Här bor du i nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken.

Föreningens gemensamma takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utymme för gemenskap.

Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden.

Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 21 juli, 15:00 - 15:30
Anmäl mig
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Tövädersgatan 1B, Till salu i Gränby, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad