Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Torsgatan 8 D

Slutpris: 4 500 000 kr

Torsgatan 8 D

Väldisponerad 4:a i fastighet med hiss. Nyrenoverade ytskikt, stamrenoverade badrum samt balkong!

Välkomna till en mycket välplanerad fyra med balkong samt två renoverade badrum från 2020. Belägen på våning två med hiss! Lugn gata i populära Främre Luthagen, endast ett stenkast från parker och promenadstråk intill ån samt med mycket god service i lägenhetens absoluta närhet.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring. Stort och lättmöblerat vardagsrum. Två mycket fräscha badrum med dusch samt badkar från år 2020, varav ena utrustat med tvättmaskin. Trevligt kök med matplats. Matsalsrum/sovrum intill kök med utgång till trivsam balkong i sydväst samt två rymliga sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, rymlig klädkammare.

Här bor ni i en välskött stamrenoverad bostadsrättsförening. Många av de större renoveringarna är utförda och fastigheten är väl förvaltad. Bekvämligheter som hiss, trevlig gård med sittgrupper i pergola och lekplats m.m. är något som boende får glädjen av.

I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, bredband och tvättstuga.

I Främre Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för dig som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Främre Luthagen erbjuder även flertal parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning.

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 8 D, Såld i Främre Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad