Såld

Vasastan, Stockholm

Torsgatan 56

Slutpris: 6 900 000 kr

Torsgatan 56

Ljus och välplanerad trea från 1920-tal

- Välplanerad
- Fint ljusinsläpp
- Perfekt innergård för barn
- Generös takhöjd
- Sociala ytor
- Välbevarad med 20-tals charm
- Öppen spis (ej fungerande)
- Badrum och gäst-wc

Välkommen till en välplanerad trea från 1920-tal med välbevarad charm som återfinns i stora fönster med spröjs och djupa nischer samt generös takhöjd. Det väl tilltagna vardagsrummet har plats för soffgrupp och matplats. Rymligt kök med plats för en stor matgrupp och öppen spis. Stilrent och med bra förvaring bakom vita fronter och utrustat med diskmaskin. Rofyllt, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i flera garderober samt ett mindre sovrum med plats för säng och sidobord. Bostaden har ett stilrent, helkaklat badrum med dusch samt en gäst-wc.

Kvarteren runt Sankt Eriksplan är några av Stockholms mest populära att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor man nära till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. På bekvämt promenadavstånd hittar du också lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! Här finns utmärkta kommunikationer i tunnelbanans gröna linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 56, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad