Såld

Vasastan, Stockholm

Torsgatan 56, 5tr

Slutpris: 10 000 000 kr

Torsgatan 56, 5tr

Fantastisk vindsvåning med 5 meter till nock och öppen spis!

Unikt tillfälle att förvärva denna magiska vindsvåning med hela 5 meter i taknock, fungerande öppen spis, synliga takbjälkar och social planlösning. Bostadens generösa takhöjd och rikliga ljusinsläpp från flera takfönster skapar härlig rymd.

- Fungerande Öppen spis
- 5 m i taknock
- Tre bra sovrum
- Vackert ljusinsläpp
- Goda sociala ytor
- Synliga takbjälkar
- Tvättpelare
- Diskmaskin
- Bra förvaring
- Attraktiv adress

Bostaden erbjuder ett spatiöst vardagsrum med plats för allt önskat möblemang och i hörnet pryder en vacker, fungerande kakelugn som ger hög mysfaktor. I anslutning finns köket som skapar generösa ytor för umgänge och samvaro. Köket är stilrent inrett och har plats för ett matbord med 4 sittplatser. Vidare disponerar bostaden tre bra sovrum varav det ena beläget på ett loft som nås via den eleganta trappan från vardagsrummet. Bostaden har ett helkaklat badrum med badkar och dusch samt en separat wc med tvättpelare. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett hem att trivas i!

Kvarteren runt Sankt Eriksplan är några av Stockholms mest populära att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Här bor man nära till allt. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. På bekvämt promenadavstånd hittar du också lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! Här finns utmärkta kommunikationer i tunnelbanans gröna linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 56, 5tr, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Torsgatan 56, 5tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad