Såld

Vasastan, Stockholm

Torsgatan 5, 4tr

Slutpris: 5 225 000 kr

Torsgatan 5, 4tr

Väldisponerad lägenhet i nyskick samt inglasad balkong, bara att flytta in!

Modern tvåa med balkong i sydväst belägen på toppadress med närhet till Vasastan och City. Bostaden kännetecknas av genomgående moderna och påkostade materialval, fint ekparkettgolv och ett härligt ljusinsläpp.

- Stor inglasad balkong i sydvästläge
- Toppmodern
- Genomgående hög standard
- Omsorgsfulla materialval
- Tvättmaskin och torktumlare
- Diskmaskin
- Säkerhetsdörr
- Attraktiv adress
- Garage i huset
- Bra kommunikationer
- Källarförråd om ca 6 kvm

På synnerligen eftertraktat läge med närhet till Vasastan och City finner vi denna bostad. Här bor du med direkt närhet till shopping, gym, caféer, nöjen, mataffärer och all annan tänkbar service. Inom behagligt promenadavstånd finner du Drottninggatans populära gågata och Hötorget med dess saluhall och biograf. Du har flera lummiga grönområden i närheten såsom Observatorielunden, Vasaparken och Tegnérlunden. Från bostaden har du endast fem minuters promenad till oändliga kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, flertalet bussar, pendeltåg vid Centralen, Cityterminalen och Arlanda Express. Ypperligt läge för dig som reser mycket. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad