Såld

Vasastan - St Eriksplan, Stockholm

Torsgatan 39, 5 tr

Slutpris: 6 340 000 kr

Torsgatan 39, 5 tr

Fantastisk 20-tals tvåa högst upp i huset med solig balkong & garage i huset!

Välkommen till denna fantastiska 20-tals tvåa högst upp i huset med härlig balkong i bästa sydvästläge!

- Högst upp i huset med soligt sydvästläge
- Balkong med sol från förmiddag till kväll
- Anno 1929
- Garage i huset (kö)
- S:t Eriksplan
- Utmärkta kommunikationer

En mycket hemtrevlig bostad med goda sällskapsytor i form av bland annat väl tilltaget vardagsrum och separat matrum/lounge med möjlighet för större middagsbjudningar. Lägenheten har vacker fiskbensparkett i vardagsrum, sovrum & hall samt furugolv i köket. Du har ett fint ljusinsläpp från stora fönster och balkongdörrar. Vardagsrummet är rymligt och socialt med utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av solen ända från lunch till sen kväll och det finns gott om plats för soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Här finns ett rogivande sovrum mot innergård med en stor och rymlig Walk In Closet. Köket är ljust och fint med all maskinell utrustning, det finns även möjlighet att öppna upp väggen mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med badkar, och i garderoben intill finns möjlighet att installera tvättpelare eller wc. Hallen är välplanerad och det finns gott om plats för avhängning, från hallen kommer du vidare in till matrum/bibliotek.

S:t Eriksplan och Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär, mängder av caféer och restauranger samt vackra sekelskifteshus. På några minuter når man även Odenplan och Karlbergs Slott med sina vackra promenadstråk längs kanalen. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken där det finns lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för familjen! Är du sugen på en längre promenad kan du strosa Kungsholmen runt. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torsgatan 39, 5 tr, Såld i Vasastan - St Eriksplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close