Till salu

Skuru, Nacka

Törnrosavägen 3

  • Friliggande villa
12 750 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 196 m2 boarea
  • 30 m2 biarea
  • 1 480 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1926
Törnrosavägen 3

Sekelskifte granne med Nyckelviken!

Fantastiskt fint och välplanerat hus från 1926, med ett charmerande idylliskt läge i Skuru/Ektorp. Härliga sällskapsytor i vardagsrum och mysigt stort kök. Fem sovrum, tv-rum, arbetsrum, två badrum, bastu och goda förvaringsmöjligheter. Stor underbar trädgård, ovanligt stor för området, med plats för både lek och vila. Gott om knotiga äppel-och päronträd. Garage och uppställningsplats för 2-3 bilar. Härliga uteplatser, varav en stor veranda under tak, i direkt anslutning till köket.

Beläget på en stor och härlig trädgårdstomt om hela 1480 kvm, granne med Bastusjön. Badbryggan ligger 5 minuter bort!

- Snart 100 år gammalt charmhus!
- Kakelugn
- 5 sovrum
- Nyrenoverat kök
- Ovanligt stor tomt
- Granne med Bastusjön och Nyckelviken
- Garage

Säljarens egna ord:
"Vi har haft underbara år i Villa Åre som huset heter, då det var tänkt som ett typhus för Åre. Det är ett vackert hus med karaktär där familjen stortrivts. Ett hus där det funnits plats för många gäster. När vi tänker på vårat gula hus tänker vi på ett ord - nära. Nära till doppet, Nära till havet, Nära till Nyckelviken, Nära till barnens kompisar, Nära till dagis och skolor, Nära till shopping, Nära till stan. Helt enkelt nära till det som är viktigt. Ett hus med ett kök där familj och vänner får plats framför en sprakande eld i kakelugnen. En veranda där nyårsfyrverkerierna över Nacka kan ses över himlen."

Bosätter ni er på Törnrosavägen får ni ett enkelt liv i ett alldeles unikt hem! Här får ni på riktigt närhet till allt, oavsett om ni vill bada, promenera i skogen, shoppa eller snabbt åka in till stan. Läget nära Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. Busshållplatsen ligger nära.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett stort hus, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Kontakta mäklaren för visning!

Intresseanmälan
Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Törnrosavägen 3, Till salu i Skuru, Nacka Planlösning från Törnrosavägen 3, Till salu i Skuru, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad