Såld

Jakobsberg, Järfälla

Tornérplatsen 30, vån 6

Slutpris: 1 700 000 kr

Tornérplatsen 30, vån 6

Balkong i söderläge med trivsam utsikt!

Balkong i söderläge // Utsikt över takåsarna // Stora fönsterpartier // Rikligt ljusinsläpp // Stilrent kök // Rymligt badrum med tvättmaskin // Hiss ned till Jakobergs Centrum

Ett fantastiskt tillfälle att förvärva detta boende som erbjuder den bästa kombinationen av komfort och stil, perfekt för en modern och bekväm livsstil. Här hittar du 68 välfördelade kvm som fördelas på ett vardagsrum, kök, sovrum, klädkammare och badrum. Upplev ett enastående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och njut av solens värmande stålar på den trevliga söderlägesbalkongen! Belägen i Jakobsbergs Centrum har du omedelbar tillgång till shopping och service.

Kliv in och känn dig som hemma direkt. Det vackra ljusinsläppet kombinerat med de väl genomtänka materialvalen skapar en härlig atmosfär. Ett fullt utrustat och modernt kök gör den vardagliga matlagningen enkel. Här finner du en elegant blandning av mörka och ljusa ytor som skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla. Vid den trevliga matplatsen invid fönstret kan många hemlagade, goda måltider avnjutas gott sällskap.

Njut av sociala stunder i det härliga vardagsrummet som badar i ett behagligt ljus, eller koppla av på balkongen under varma sköna dagar. Sovrummet erbjuder en fristad av lugn med gott om plats att sätta sin personliga prägel på.

Oroa dig aldrig över förvaringsutrymmen med flertalet garderober i bostaden samt en praktisk klädkammare. För att göra vardagen ännu smidigare erbjuds även en tvättmaskin.

Brf Tornen i Järfälla är en trevlig förening som disponerar två tvättstugor, två bastur och återvinningsrum. Föreningen äger även två samlingslokaler som kan utnyttjas av föreningens medlemmar kostnadsfritt. Det finns två garage i närheten (Väpnargaraget och Lansen)!

Här bor du i ett lugnt läge i direkt anknytning till Jakobsbergs centrum där det finns många butiker, restauranger, banker, apotek m.m. Här finner du även sportanläggningar som simhall, bowlinghall och Järfälla ridcenter vid Säby gård. För rekreation finns elbelysta motionsspår, tennisbanor, vandrings-, kanot- och cykelleder.

Mycket bra kommunikationer med bussförbindelser samt pendeltåg. Centrala Stockholm nås från Jakobsbergs pendeltågsstation på ca 20 minuter.

Missa inte tillfället att förvärva ditt nya framtida hem!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tornérplatsen 30, vån 6, Såld i Jakobsberg, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad