Till salu

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 8B

  • price tag icon 3 282 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 282 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944
Torkelsgatan 8B

Fin ”minitvåa” i hjärtat av Fålhagen

Välkommen till denna underbara minitvåa i hjärtat av Fålhagen! Med sin välplanerade layout och charmiga detaljer är detta en bostad som verkligen imponerar. Lägenheten har ett väldigt bra solläge där solen kommer från lunchtid och fram till solnedgång.

Steg in och upplev det genomgående vackra golven och de höga taken som ger en känsla av rymd och luftighet. Den smakfulla färgsättningen skapar en harmonisk atmosfär som genomsyrar hela lägenheten.

Njut av solen och lugnet på den härliga balkongen i sydvästläge, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner och familj. Med en fri vy mot den lummiga innergården erbjuds en känsla av privatliv och avkoppling.

Det moderna köket och badrummet är noggrant renoverade och kombinerar äldre detaljer med stilren inredning, vilket ger en tidlös och elegant känsla. Här finns alla bekvämligheter samt flertalet garderober för en bekväm vardag.

Som pricken över i:et har lägenhetsinnehavaren tillgång till tre externa förråd, varav två belägna i källaren och ett på vinden, vilket ger gott om utrymme för förvaring av till exempel cyklar, sportutrustning och säsongens kläder.

Beläget i ett av Fålhagens mest eftertraktade områden har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Den vackra innergården med syrenberså och trädgårdsmöbler erbjuder en oas mitt i stadens puls. Med pendlarläge nära resecentrum och city har du alla bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan i området.

Denna multifunktionella lägenhet är en pärla som måste upplevas på plats. Välkommen till visning och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda!

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torkelsgatan 8B, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad