Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 8A

Slutpris: 2 200 000 kr

Torkelsgatan 8A

Mycket fin lägenhet med funktion som en tvåa

Välkommen till denna exklusiva pärla på Torkelsgatan 8 A! Här möts du av en välplanerad och smakfullt designad lägenhet, perfekt för den kräsna köparen. De genomgående vackra detaljerna, högt i tak och noggrant valda färgtoner skapar en atmosfär av elegans och stil.

Bostaden ligger en halvtrappa upp med en trevlig utsikt mot den grönskande innergården och en solig balkong i sydväst. Detta är verkligen ett hem där man kan koppla av och njuta av harmonin.

Den välkomnande hallen leder dig in i ett nybyggt sovrum med skjutdörr och fönster ut mot vardagsrummet, vilket skapar en luftig och modern känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social atmosfär och skapar utrymme för trivsamma stunder. Dessutom är badrummet stilrent och renoverat, vilket adderar en extra touch av lyx till boendet.

Läget på Torkelsgatan 8 A är svårslaget. Med en lummig innergård komplett med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, kan du njuta av lugna stunder utomhus. Dessutom hittar du en charmig italiensk restaurang tvärs över gatan, perfekt för kvällar med kulinariska upplevelser.

För pendlaren är läget optimalt, med perfekt anslutning till resecentrum och city inom några minuters promenadväg. Detta ger dig möjligheten att bo centralt samtidigt som du kan njuta av det fridfulla livet i Fålhagen och den grönskande innergården.

Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem – en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 8A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad