Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 8 C

Slutpris: 2 750 000 kr

Torkelsgatan 8 C

Smakfull 2:a i genomgående tilltalande skick med balkong i sydvästläge, belägen i Fålhagen!

Välkommen till Torkelsgatan 8 C och denna charmiga lägenhet om två rum och kök med balkong i sydvästerläge, belägen högst upp med fri utsikt. Här bor du med direkt närhet till Uppsala resecentrum och allt som staden har att erbjuda. Lägenheten håller ett genomgående smakfullt och tilltalande skick, här får du bl a genomgående fina trä-/parkettgolv samt modernt kök och badrum. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med gott om avhängning i flera garderober, ett ljust kök i gott skick med plats för matbord intill fönster, ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och annan önskad möbel samt utgång till balkongen med ett mycket solsäkert läge. Ett rymligt sovrum med förvaring i klädkammare och ett fräscht helkaklat badrum. Belägen högst upp med ett insynsskyddat läge och fri utsikt över takåsarna, med andra ord ett mycket eftertraktat läge i Fålhagen!

Här bor du i lugna Fålhagen, omgiven av vackra äldre hus och med ett mycket centralt läge. Med ca 5 minuter promenadsträcka till resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. Rakt över gatan finner du en populär kvarterskrog. I området finns affärshuset Kvarnen med bl a livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Ytterligare livsmedelsbutik finner du även vid Stationsgallerian. Med sitt korta promenadavstånd till city och nära till universitet kan läget inte bli bättre!

Missa inte denna möjlighet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 8 C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad