Såld

Höganäs, Uppsala

Torkelsgatan 38B

Slutpris: 1 895 000 kr

Torkelsgatan 38B

Rymlig etta med stor sovalkov

!! FAST PRIS!! Först till kvarn principen!
Välkommen till en rymlig etta med stort kök, sovalkov och fransk balkong. Belägen i Höganäs med några minuters promenad till både City och Resecentrum.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med en stor, praktisk klädkammare, trevligt kök med matplats som rymmer flera personer framför fönster samt luftigt vardagsrum med sovalkov och fransk balkong. Slutligen finns fräscht badrum med klinker och kakel som är renoverat i samband med föreningens stambyte.

Till lägenheten hör två källarförråd.

Stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och med väl underhållen fastighet där såväl stambyte, fönsterbyte och renovering av elstammar är utfört. Bra läge med närhet till såväl livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, restauranger och stationen. I närbelägna Höganäsparken finns även utrymme för lugn och rekreation.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad