Såld

Höganäs, Uppsala

Torkelsgatan 38 A

Slutpris: 1 860 000 kr

Torkelsgatan 38 A

Välplanerad 1,5:a med fransk balkong och ett utmärkt centralt läge i Höganäs!

Trivsam lägenhet om 1,5 rum och kök i välskött 50-talsfastighet belägen mellan grönskande innergårdar. Lägenheten har genomgått smakfulla renoveringar samt smarta planeringslösningar för att optimera ytan, du får därmed en lägenhet som enkelt kan nyttjas som en tvåa med ljusa och öppna sällskapsytor. Planlösningen fördelar sig på en inbjudande hall med avhängning, ett större renoverat kök med plats för matgrupp för ca 4 personer och delvis öppen planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet med fransk balkong. Avskild sovdel med plats för större säng och förvaring i skjutdörrsgarderob och ett mycket fräscht badrum renoverat 2018.

BRF Österled är en trevlig och välskött förening som bl a ger medlemmarna tillgång till en grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd till stadskärnan. Resecentrum ligger nära till hands vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym, Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Trevliga promenadstråk vid Höganäsparken!

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad