Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 19G

Slutpris: 1 995 000 kr

Torkelsgatan 19G

Topprenoverad 2:a i fastighet med hiss!

Stilren tvåa med nyproduktionskänsla i populära Fålhagen. Här bor du i en modern och ljus genomgångslägenhet med stora fönster och trevlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Fastigheten är från 40-talet och byggts om 2016 vilket gör att du får det goda från båda världarna, den väl tilltagna takhöjden och djupa fönsternischerna tillsammans med den nya moderna planlösningen.

Här får du en välkomnande hall med gott om förvaring i fyra rymliga garderober. Smakfullt och fullt utrustat kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Här ryms både soff- och matgruppen. Från vardagsrummet når du även den härliga balkongen. Sovrum med plats för säng, samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten finns ytterligare förvaringsmöjligheter i två förråd.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Du får med andra ord direkt närhet till Uppsalas stadsliv och allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du har trevliga parkområden runt hörnet, perfekt för en picknick eller löpträning.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 19G, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad