Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 16B

Slutpris: 2 625 000 kr

Torkelsgatan 16B

Stor och inbjudande tvåa i ett genomgående ljust och fint skick!

Välkommen till denna rymliga tvåa i ett genomgående ljust och fint skick. Lägenheten är belägen på våning två med fönster i två olika väderstreck och med ett fritt insynsskyddat läge, vilket gör detta till ett mycket trivsamt hem med generöst ljusinsläpp.
Planlösningen fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i inbyggda garderober samt överskåp. Köket är modernt och erbjuder plats för matbord för fyra personer. Vardagsrummet är mycket stort och rymmer både din soffgrupp samt större matgrupp intill det trivsamma burspråket. Från vardagsrummet har du även utgång till lägenhetens balkong riktad mot förenings innergård och det optimala solläget sydväst. Till detta får du även ett stort sovrum med en hel vägg av skjutdörrsgarderober och ett fräscht helkaklat badrum med dusch. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns även i två förråd varav det ena beläget på vinden och det andra i källarplan.

Föreningen är välskött och har genomgått stora renoveringar, härnäst planerar dem att installera säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. Som boende erbjuds du bland annat möjlighet att få nyttja den gemensamma grönskande innergården med trädgårdsmöbler och grill. I månadsavgiften ingår bland annat bredband och kabel-tv och det finns inga kommande planer på att höja avgiften.

Fålhagen är ett populärt område beläget med en lugn omgivning och endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett väldigt centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik, då huset ligger ostört vid en återvändsgata.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 16B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad