Såld

Fålhagen, Uppsala

Torkelsgatan 10 A

Slutpris: 3 720 000 kr

Torkelsgatan 10 A

Väldisponerad och charmig 3:a i bra skick och med balkong i sydväst!

Välkommen till en trea i mycket fint skick, här är det bara att flytta in! Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp i 1940-talsfastighet och har en härlig balkong med sol från tidig lunch till kväll.

Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande och rymlig hall med förvaring, fräscht och stilfullt badrum med badkar och fönster, trivsamt kök med öppet mot vardagsrum med plats för stort matbord samt soffmöbler, två bra sovrum varav ett har utgång till trevlig balkong i sydväst. Bostaden har generös takhöjd (ca. 2,7 m) samt genomgående vackra trägolv och ljusa väggar.

Stabil och välskött förening med många av de stora renoveringarna genomförda, bl.a. stamrenovering. Fiber finns i huset sedan 2017. Föreningen har en fantastiskt fin innergård med många syrenhäckar, fruktträd och en stor gräsyta med trädgårdsmöbler. Lägenhetsinnehavaren nyttjar hela tre externa förråd, två i källaren och ett på vinden.

Här bor du med utmärkt pendlarläge med närhet till resecentrum. Även handel och service finns på gångavstånd vid Vaksala torg eller city. Läget är centralt, men ändå ostört från de större trafikerade vägarna. Ett mycket attraktivt läge med härlig omgivning.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torkelsgatan 10 A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad