Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 95A

3 995 000 kr
area icon Yta
  • 95 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 071 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Torgny Segerstedts allé 95A

Härlig 4:a i Populära Rosendal!

Välkommen till denna ljusa väldisponerade gavel-4:a med balkong mot gården från master bedroom samt med fyra stora härliga öppningsbara fönsterdörrar i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Tre rymliga sovrum, ett stort badrum med tvättavdelning samt en gästtoalett i anslutning till entrén. Gott om förvaring i garderober samt i platsbyggd hyllsystem i hallen.

Torghusen ligger i norra Rosendal och de första boende flyttade in i januari 2021. Precis intill entrén finner ni flera mysiga butiker som erbjuder bl.a. chark, ost, frukt och andra delikatesser. Vidare finner ni ett inrednings/vincafé och traditionella caféer och restauranger. Som medlem i föreningen har man tillgång till ett förråd i källaren cirka 4 kvm (ingång 95 A), cykelrum, odlingslotter (separat kö), gym samt två lastcyklar som man får låna. Gym och cyklar bokas digitalt på föreningens hemsida.

I Norra Rosendal bor ni i ett mycket populärt område intill Stadsskogen, med närhet till BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU. I området finns också möjlighet till rekreation och aktiviteter med flertalet tennis- padel- och squashbanor, basketplan och gym i området. Ni har även 2 matbutiker (Hemköp och ICA) och Lejons bageri enbart ett stenkast bort! Invid finner ni även goda kommunikationer med ett flertal busslinjer med täta avgångar samt fina cykelvägar till centrum.

Intresseanmälan

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad