Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 94

Slutpris: 3 750 000 kr

Torgny Segerstedts allé 94

Denna unika lägenhet med bra planlösning och stor balkong kan bli din.

Välkommen till RAW Rosendal och till denna unika lägenhet högt upp i huset med hiss från markplan. Bostaden om 86 kvm ligger på våning 5 av 7 med en härlig takhöjd om ca 2,6 m . Lägenheten är byggd som en 3:a med en bra hall där skjutdörrsgarderob samt en rejäl walk in closet finns. Ett snyggt kök från Epoq och vitvaror från Siemens, gott om förvaring samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Två bra sovrum varav ena med garderober, båda sovrummen har egen utgång till den stora balkongen som vetter mot innergården. Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat, spegel samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

RAW Rosendal ligger i hjärtat av Uppsala med närhet till det mesta. Härifrån kan du cykla till både Akademiska sjukhuset och Ulleråker på fem minuter. Dessutom finns förskolor, grundskolor och gymnasium inom bekvämt avstånd. Runt RAW Rosendal finns mycket skogs- och grönområden som bjuder in till allt från promenader längs Stadsparken till svamp- och bärplockning i Stadsskogen. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad