Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 9

Slutpris: 1 800 000 kr

Torgny Segerstedts allé 9

Yteffektiv, med mycket hög standard och rymlig balkong i sydväst!

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a på våning 2 av 6 med stor balkong på ca 9 kvm i soligt sydvästläge. Här bor du med genomgående vita vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna med detaljer som skjutdörr till sovrum och inbyggd förvaring med även i hallen med skjutdörrar. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende men med attraktiva inredningsval. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källaren om så önskas.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg, sovrum som rymmer större säng och en garderob, badrum med Carraramarmor, komfortgolvvärme och spotlights i tak. Bostaden har utgång till en härliga balkong i sydvästläge mot den skyddade innergården.

I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. Behöver du en paus kan du kliva ut till den mysiga innergården som binder samman husen. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 9, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad