Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 9

Slutpris: 3 490 000 kr

Torgny Segerstedts allé 9

Påkostad 4:a med dubbla balkonger, belägen på våning 5 av 6 i hus med hiss!

Denna mycket trevliga 4:a med genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och yteffektivitet där man tagit tillvara på varje kvadratmeter. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna som erbjuder bra förvaring samt två separata generösa balkonger. Ett perfekt hem för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende och representativa ytor. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källare/garage om så önskas.

Planlösningen erbjuder hall med gott om plats för förvaring samt platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak. Generösa sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning, från vardagsrummet når du även lägenhetens ena balkong. Köket från HTH är påkostat med rostfria vitvaror från SMEG och bänkskiva i Carraramarmor som smakfullt fortsätter upp en bit på väggen som stänkskydd. Bostaden disponerar tre bra sovrum, varav det största sovrummet har bra förvaring i platsbyggda skjutdörrsgarderober och utgång till egen balkong i högt läge. Ett rymligt badrum utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Badrummet är helkaklat med vita väggar och Carraramarmor på golv som gör sig extra bekvämt med komfortvärme. Här finns också ytterligare ett badrum med takdusch, komfortvärme och spotlight i taket.

Området Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer. Närheten till Stadsskogen och Hågadalen lockar de som uppskattar promenader eller löprundor i naturen. I anslutning till området passerar gula stigen som är en vandrings- och cykelled som leder hela vägen ner till Sunnerstaviken.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 9, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad