Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 89

Slutpris: 3 595 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 89

Toppfräsch lägenhet med två badrum och två balkonger i Brf Botanikern!

Välplanerad lägenhet med stilren design belägen i Trähuset Botanikern. Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck samt två balkonger, varav en i syd/ost mot gården och en med eftermiddags- och kvällssol.

Planlösningen erbjuder hall med klädförvaring, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum vända mot innergården, arbetsrum i anslutning till vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt separat duschrum. Från vardagsrummet nås ena balkongen och den andra balkongen finns från sovrummet. God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum.

Uppe på den stora gemensamma takterrassen på våning 6, finns ett fint och fullt utrustat kök med ombonade matplatser. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans - en botanisk trädgård. Här får du en spektakulär utsikt över slottet och domkyrkan!

I Rosendal bor du nära den grönskande Stadsskogen och med city inom kort cykelavstånd. Även utmärkt läge för dig som vill ha närhet till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC, Ångströmslaboratoriet samt flera andra kända institutioner.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 89, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad