Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 89

Slutpris: 3 350 000 kr

Torgny Segerstedts allé 89

Elegant 3,5:a med två balkonger. Funktion som en fyra!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med elegant design belägen i den nyproducerade föreningen Botanikern. Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck samt två balkonger, varav en i sydsost mot gården och en i nordväst med kvällssol. Finns i fastighet med hiss från markplan och med lediga garageplatser i källaren. Gemensam takterrass finns att tillgå högst upp i huset för medlemmarna. Växtlighet på terrassen bildar tillsammans med Sedumtaket en Botanisk trädgård med mysiga uteplatser. Här kan du njuta av utsikten högst upp i huset samt laga middagar i det tillhörande uteköket.

Planlösningen fördelar sig på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med goda ytor för både matsalsmöbler och soffgrupp. Vidare finns hall med flertalet inbyggda garderober samt två stora sovrum och ett halvrum som kan användas som kontor/barnrum. De två stora sovrummen har genomgång och garderober. Vidare finns två badrum, det ena med badkar och tvättutrustning (tvättmaskin och torktumlare) och det andra med dusch. Inredningen är framtagen av arkitektbyrån Axelroth och som här präglas av ljust askgolv i kontrakts mot det lergråa köket med mattsvart bänkskiva och mattsvarta beslag på skåp. Badrummen har ljust kakel mot målade väggar i grått och grönt. Tillhörande förråd i källaren.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse! Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen. Följ där Torgny Segerstedts Allé fram till Segerstedts Allé 89.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 89, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad