Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 89

Slutpris: 3 050 000 kr

Torgny Segerstedts allé 89

Välplanerad trea med stilren design i Trähuset Botanikern.

Välkommen till detta hem i form av en välplanerade trea med stilren design i Trähuset Botanikern. Finns i nya delen av Rosendal, endast ett stenkast från Stadsskogen. Designen är framtagen av arkitektfirman Axeloth och som kännetecknas av en sober, nordisk stil med bland annat lergrått kök och trägolv i ask.

Planlösningen bjuder på hall med klädförvaring, platsbyggt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två rymliga sovrum vända mot innergården samt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum nås ena balkongen och den andra balkongen finns i sovrummet i söderläge. Inredningen är smakfull och exklusiv. Här finns lergrått kök med inbyggda vitvaror från Siemens, kaklat våtutrymme och vackra askgolv. Detaljer som kök- och badrumsbeslag går i elegant mattsvart och som också återfinns som bänkskiva i köket. God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum. Tillhörande förråd i källaren där även garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd finns.

Uppe på den stora gemensamma takterrassen, med sin spektakulära utsikt finns ett fint och fullt utrustat kök med ombonade matplatser. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans - en botanisk trädgård.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannfastigheten finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Även bra pendlarläge med nära till påfart till E-4.an. Varmt välkommen på visning!

Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen.

Kontakta mäklaren för att boka visning!

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina
Emil Haraldsson
Assisterande mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 89, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad