Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 4

Slutpris: 1 495 000 kr

Torgny Segerstedts allé 4

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet!

Välkommen till en väldisponerad och ljus 1:a på plan 4 av 6 i fastighet från 2015 med hiss från markplan. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet med möjlighet till snabbt tillträde!

Planlösningen ger er: välkomnande hall med gott om förvaring, kök i öppen anslutning till rummet, rum med plats för både säng, soffa och matbord, fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till samtliga lägenheter finns mindre källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar det naturnära läget.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts allé 4, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad