Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 4

1 995 000 kr
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 018 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Torgny Segerstedts allé 4

Gavellägenhet med uteplats

Välkommen till en välplanerad gavellägenhet med låg avgift! Lägenheten är belägen på våning a av 5 med trevlig insynsskyddad uteplats och hiss från markplan.

Planlösningen ger er: välkomnande hall med förvaring genom garderob, kök i öppen anslutning till vardagsrum, sovrum med plats för säng och ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Till samtliga lägenheter finns mindre källarförråd och i bottenplan ligger ett utrymme för cyklar. I källaren finns möjlighet att hyra en garageplats med hissanslutning upp till lägenheterna.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området finns även en ICA-butik, Hemköp, flera caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym.

Här bor du med Stadsskogen runt knuten. Njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 4, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad