Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober
1 495 000 kr
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 909 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Torgny Segerstedts Allé 4

Ljus och insynsskyddad 1:a näst högst upp med högt i tak & trevlig utsikt. Närhet till Universitet!

Välkommen till denna välplanerade 1:a näst högst upp i huset med trevlig utsikt och högt i tak. Här bor du med ett insynsskyddat läge i BRF Smaragden. Fastigheten är uppförd 2015 och ritad av danska arkitektkontoret Christensen & Co’s arkitekter. I föreningen finns cykelförråd, bilgarage, 2 stycken padelbanor och en trevlig terrass på plan 1. Lägenheten ligger på våning 4/6 och har en ljus och tilltalande planlösning fördelat på hall med utrymme för avhängning samt gott om förvaring i form av flertalet garderober. Köket finner du i anslutning till rummet som har plats för både matbord, säng och soffa. Det helkaklade badrummet är rymligt och välutrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd om ca 1kvm. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt för det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. I området hittar du även ICA Nära Rosendal och USIF-arena. Stadsskogen har du runt knuten, perfekt för dig som gillar att ta mysiga promenader eller att löpträna.

Kontakta mäklaren för mer information!

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 8 oktober
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 4, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad