Till salu

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 4

  • price tag icon 2 290 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 450 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 290 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Torgny Segerstedts allé 4

Ljus och välplanerad 1:a i populära Rosendal!

Välkommen till denna välplanerade 1:a i fastighet från 2015 med hiss från markplan! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet garderober samt avhängning av ytterkläder. Kök och allrum i öppen planlösning med maskinell utrustning så som spis med häll, mikrovågsugn samt kyl/frys. Allrummet har fönster ut mot USIF-arena och medför ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för matbord, säng och annat möblemang. Slutligen finns ett stort, helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare!

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider.

Perfekt bostad för dig som ska börja studera eller söker första bostad! Snabbt tillträde är möjligt! Kontakta mäklaren för att boka in privatvisning om ordinarie visningstid inte passar!

Visningar

Anmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 26 maj, 13:35 - 13:50
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Torgny Segerstedts allé 4, Till salu i Rosendal, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad