Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 4

Slutpris: 1 450 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 4

Ljus och luftig 1:a på våning 5 med generös takhöjd!

Välkommen till denna välplanerade 1:a på våning 5 i fastighet från 2015 med hiss från markplan! Huset är ritat av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co och rymmer cykel- och bilgarage i källare och restauranger på bottenvåningen. I fastigheten finns även två padelbanor och en trevlig terrass på plan 1. Lägenheten ligger på våning 5 av 6 och har en generös takhöjd om 2,98 m. Planlösningen erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härliga sällskapsytor och ett luftigt intryck. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare! I hallen finns gott om förvaring samt ytterligare förvaring i tillhörande källarförråd.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider.

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 4, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad