Såld

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 38

Slutpris: 4 350 000 kr

Torgny Segerstedts Allé 38

Rosendals bästa utsikt mot stadsskogen!

Välkommen till denna trivsamma genomgångslägenhet med en öppen planlösning och ljus färgsättning. Belägen i byggnad färdigställd 2016 med hiss från markplan. Här får ni en balkong med högt och soligt läge med utsikt mot stadsskogen. Barnvänligt på lugn gata med direkt närhet till lekparken och skogen.

Planlösningen ger er hall med mycket bra förvaring, badrum med badkar och många andra tillval , vardagsrum med utgång till balkongen och öppen planlösning mot köksdelen med inredning från Vedum och en fantastisk vinkyl. Vidare får ni här tre sovrum med plats för större möblemang och ett duschrum i moderna och ljusa färger.

Stabil och omtyckt förening med en mycket fin gårdsmiljö med gräsyta och trädgårdsmöbler belägen mot naturen. Här bor du i ett nytt, trivsamt och barnvänligt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns bl a fina motionsstråk i Stadsskogen, mataffär, apotek, restauranger samt gym och andra motionsmöjligheter i bl a USIF Arena. Stor lekplats både för yngre och äldre i Solvallsparken. På bara några minuter tar du dig även till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC, Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet.

Tillträde från och med mitten av december 2021

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och eventuella frågor!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Torgny Segerstedts Allé 38, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad